No niin, nyt se sitten alkoi. Valitin Facebookissa, että en pääse avajaisiin ja sitten totesin, että miksi en vain mene. Kello oli siinä vaiheessa 11.20 aamulla, avajaiset alkoivat kello 12. Kävin suihkussa, pukeuduin, meikkasin ja olin torilla jo vartin yli kaksitoista. Tein varmaan henkilökohtaisen ennätykseni. Kyllä kannatti, hyvät oli avajaiset ja tässä tapauksessa kohdallani toteutui ainut "torilla nähdään"-tyyppinen juttuni sillä torilla oli enemmän tuttujani kuin varmastikaan MM-löylyjen jälkeen.

Olisihan siellä tänäänkin vaikka mitä, mutta en jotenkin raaski kun pojat ovat lomalla kuitenkin. Pitää katsoa jos Annikin ja tämänaamuisen väliin mahtuisi edes jotakin muutakin, harvoinpa tällainen herkkupöytä kuitenkaan katetaan eteen. Ja mikä parasta, tästä buffeesta ei edes tule kiloja.

Siellä olisi tänään tarjolla Rekolaa Tamperetalossa, jos oivalsin oikein. Harmi, että en varmaan pysty sinne venymään. Muita herkkuja löytyy Runokaupungin sivuilta http://runokaupunki.fi/maanantai-6-6-2011.htm

Liikkeelle lähteminen tuntuu aina kannattavan. Nytkin olisi taas polttoainevarastoja, jos pääsisi käsiksi oman koneen tekstitiedostoihin. Läppärini on kuitenkin edelleen johdoton. Ehkä jotakin näistä näyistä ja näkymistä säilyy vielä jonkin päivän. Varsinkin kun ravintoa on nyt runsaasti tarjolla.