Jos tarvitset ehdottomasti:

a) hyväkuntoisen puutarhakeinun, johon mahtuu kaksi leveää tai kolme kapeaa takapuolta, tai humalassa viisi, ikää alle vuosi,

b)kuparisen, painavan, paksun taulun, jossa on rukoilevat kädet ja uskonnollinen mietelause (niin, tämän omistaminen on hyvin hämmentävää- dogmaristiriitani kristillisen kirkon kanssa eivät ole ihan pieniä. )

c) Pöydän, jossa on jatkopala (sitä punertavaa puuta) ja hiven käytön jälkiä, sekä päällystettävät tuolit kaupan päälle, jos tahtoo ja viitsii,

d) n kappaletta Ikean valkoisia Lack-hyllyjä, kahta eri kokoa,

e) koon 34 ja 36 farkkuja,

f) kassillinen muuta vaatetavaraa, miesten, naisten ja poikien vaatteita,

g) leluja, isohkoja, muovia, myös pehmoleluja,

h) kenkiä,

ja ties mitä muuta, niin ota yhteyttä sähköpostiin. Kiireellä lähtee, sillä nyt muutetaan ja varsin nopeasti. Saimme siis isomman asunnon, muuttoon 2-4 viikkoa, eikä mitään ole pakattu. Ja tämä lista tulee luultavasti paisumaan ja paljon.

Uudessa asunnossa on pojille omat huoneet, työhuone, sauna, makuuhuone meille, olohuone, keittiö, kaksi wc:tä, hurjasti kaappitilaa ja parveke. Asunto sijaitsee kerrostalon pohjakerroksessa rauhallisessa paikassa. Oi autuus. Mutta mitä me teemme kaikelle tälle tavaralle, kysyy nimim. Neuvoton Tampereen Annalassa. Kyllähän ne sinne mahtuisivat, mutta enhän minä halua viedä sinne mitään turhaa. Kokemuksen rintaääni sanoo nimittäin että tavarat ovat sisäsiittoisia ja tuottavat lisää tavaraa keskenään kaapissa. Se on samanlainen lainalaisuus kuin se, että vaatekomeroilla on vaatteita kutistava ominaisuus. Ne kutistuvat oikeasti, vaikka ei tee muuta kuin syö pari pizzaa.