Eli hyvät uutiset ensin. Annikin puutalokortteli myytiin Pirkanmaan yhteisöasujille ja Annikin runofestivaalin jatko varmistui. Lyhyesti: hienoa! Kerrankin hyviä uutisia.
Alan olla aika lopussa, sillä kevään (minkä kevään? tänään satoi räntää) toimintakausi huipentui MLL:n kevätkarkeloihin. Omalla kohdallani se merkitsi...no, tätä.

Lähettäjä: Sarah
Vastaanottaja: Heli
Viesti: Jostain syystä seison Hervannan vapaa-aikakeskuksen pihalla pukeutuneena lampaaksi. Kuka väitti, että työelämä nostaa itsetuntoa?

Lähettäjä: Heli
Vastaanottaja: Sarah
Viesti: Ei tainnut kukaan väittää? :) Tervetuloa aikuisten maailmaan. :) Eikö töitä tekemällä itsetuntokin nouse kohisten? Vai onko se eläinasu tiellä?:-)

Myöhemmin Heli ilmoitti julmasti olevansa tänään matkalla viihdeteollisuuden pariin.

Lähettäjä: Sarah
Vastaanottaja: Heli
Bilehile! Heli-veli, ei oo hyvä keli olla neliveto, eli jos eto, niin lepo. Juo vaan vettä ja jos tekee mieli viinaa niin siihen vähän rypälettä. Ei tuu aamulla piinaa. Zarah

Helin vastaus on painokelvoton.

Lähettäjä: Sarah
Vastaanottaja: Heli

Kumpi meistä syö sieniä?

Lähettäjä: Heli
Vastaanottaja: Sarah

Satu pieni, ota taikasieni.

En kerro, mihin.

Poeettinen persoonallisuuteni kaipaa vähän kohennusta. Huumorintaju on tätä tasoa, jos grillaa kerralla 200 makkaraa ja myy ne tuulessa ja tuiskussa urheasti sääolosuhteita uhmaten. Lammaspipossa. Päivän aikana ehdin käydä muutaman kiinnostavan keskustelun esimerkiksi kielialueista. Oulusta kotoisin oleva rouva pyysi kärkkäriä ja omasta sukurasitteestani johtuen en potkaissut häntä napakasti sääreen, vaan ojensin ihan kiltisti hänelle hänen pyytämänsä käristemakkaran aka kärkkärin.
Joku mies vitsaili strippauksesta, kun tempoilin tuulessa pois toppahousuja tauon alkaessa. Tiedustelin pitääkö hän lammaspäähineestäni vai minusta yleensä. Vastausta ei tullut. Meillä saa lihaa kunnon mausteilla, ja naurut päälle. Miehellä oli hauskaa, minullakin ihan vähän. :)
Huomenna minulla on vapaapäivä ja taidan tarvitakin sen. Äiti on vähän väsynyt. Shh. Äiti kirjoittaa nyt.

Edit: Pitänee vielä mainita, että yllämainittu tekstiviestisellainen ei ole esimerkki kirjallisen makuni regeneroitumisesta, vaan Helin ja itseni välinen kieroutunut vitsi. Uusinta jossain julkaistua kirjallista matskua taitaa vilahdella ainakin piakkoin ilmestyvässä Kerberoksessa. Tsek it aut.