Ei pitäisi lukea lehtiä. Viikon lopulla joku lehti kehotti käyttämään pakkaset hyväksi ja pääsemään eroon pölypunkeista. Ei kun työtä käskettyä, ja vuodevaatteet ulos. Hieno homma, mutta huomasin eilen saunan jälkeen, että petivaatteet ovat yhä pihalla lumihangessa ja pojat menossa nukkumaan. Äkkiä sisälle. Ainoa vika, että olin juuri tullut saunasta, ylläni oli yhä kylpytakki ja tukkani oli märkä- ulkona oli ihan kiva pakkanen ja nyt on sitten kauhea yskä, päänsärky ja nuha. En ole juuri päässyt nauttimaan vuodevaatteiden raikkaasta tuoksusta siis.
Nyt pitäisi tehdä muutama runosarja, ennen kuin ensi viikko lähtee käyntiin. Kuukausi alkaa olla puolessa, ja kuun loppuun mennessä pitäisi saada jotakin Viljan luettavaksi.
Loppuviikosta kävi myös jotakin aika omituista. Minulle soitettiin jostakin helsinkiläisestä numerosta, mutta en ehtinyt vastata. Soitin takaisin, ja puhelin väitti että "valitsemanne numero ei ole käytössä." En tiedä, miten se on mahdollista. Joku koetti kaupata minulle lisää lehtiä luettavaksi? Ei kiitos, kärsin yhä sivuvaikutuksista. Minulla on informaatioähkyn jälkitauti.