Ei, kyseessä ei ole mikään uusi tanssibändi. Noista toista oli luvassa Sarahille yhteisen radiohaastattelun muodossa maanantaiyönä, toista ei. Olen kuullut, että sammakoita voi tulla suusta, mutta tämän yhteydessä kyllä taisi tulla Sarahilta härkäsammakoita. Sulkijanappia olisi siis tarvittu. Jossain vaiheessa yötä perustelin suorassa lähetyksessä, miksi sähköinen media ei toivottavasti koskaan korvaa oikeaa kirjaa. "Uuden kirjan olemus, tuoksu, (uuden-)jäykkyys". Musiikin alkaessa sanoin studiossa että sanoin sitten suorassa radiolähetyksessä, että pidän jäykistä asioista. Juontaja vakuutteli, että "ei tehnyt sellaista konnotaatiota lainkaan", mikä itselläni oli mielessä. Lappi nauroi pää punaisena, että hänen kyllä teki mieli kommentoida asiaa.
Niinpä niin. Ollakseen runoilija täytyy olla hitusen kiero. Konnotaatioiden ihmeellinen maailma.

Mietin, että minulta taisi mennä nyt radioneitsyys, mutta itse asiassa sitä ei ole ollutkaan. Joskus lapsena olin mukana jossakin, en tosin nyt muista missä.

Tuli pientä iloista postiakin yhdestä kirjoituskilvasta. Jouluraha on aina tarpeen. Töitäkin on ollut kivasti, mutta ehdin kuin ehdinkin perjantaina kampaajalle. Nyt on mukavampi olla, kun tukka on aika kiva. Itse asiassa tosi kiva.

Nyt (taas) töiden pariin. Pieninä palasina on leipäni maailmalla.