Voi luoja, millaisia ihmiset ovat.

Myin nimeltä mainitsemattomassa huutokaupassa huonekalun. Myynti-ilmoituksessa mainitsin, että a. tuotteessa on käytön jälkiä, saattaa olla tahrojakin,  ja b. tuotteesta on sauma rispaantunut. Ostaja sanoi puhelimessa, että tämä on kyllä halpa ja kyllä me se korjataan. Halpa olikin, kaksi vuotta ikää ja vikojen vuoksi muutaman kympin hintainen, uutena kolme ja puolisataa euroa. Ostaja haki huonekalun itse ja kantoi sen väärin ulos, vaikka mies ehdotti, että laitetaanko osiin, ettei mene rikki. Rusahdus oli melkoinen.
Nyt sain sitten sähköpostia, jossa valitettiin, että a. tuotteessa on tahroja ja b. sauma rispaa. Runkokin on mennyt rikki. Daa. Kun sanon, että tuotteessa on tahroja ja sauma rispaa ja siksi myyn halvalla, niin saattaa todella olla. Runko oli uloskannettaessa ehjä...Ostaja haukkui minut ihmisen kuvatukseksi ja paskanpuhujaksi sekä valehtelijaksi. Okei. Ei siinä sitten mitään.
Kyllä tulee paha mieli tuollaisesta, kun on kertonut ihan oikeasti ettei tuote ole mitenkään priimakunnossa ja ostaja sai sen meillä ihan itse tarkistaa. Minkäs teet.
Pahoittelin sähköpostitse tahroja ja rikkoutunutta saumaa, joista myynti-ilmoituksessa mainitsin ja kerroin että runko oli ehjä meillä päivittäin käytetyssä huonekalussa.Minulla on aavistus, ettei tämä pääty tähän.Katsotaan, kuinka monta mielen pahoittavaa viestiä vielä tulee. Ostaja meinaa vielä ilmiantaa minut huijarina siellä huutokaupassa. Teen sen kuitenkin itse nyt: Varoitus! Älä osta minulta mitään.Luultavasti puhun tuotteen vioista totta. On jopa todennäköistä, että niin käy.