Vietimme tänään miehen kanssa kahdenkeskistä päivää kaupungilla, katselimme anopille uutta telkkaria, mies käväisi töissä hoitamassa pikkujutun ja minä seisoin kirjakaupassa runokirjoja selaillen. Kolme halpaa lähti mukaankin, olen selaillut niitä muun menon lomassa tänään.
Kävimme katselemassa sohvia ja sopiva löytyi. Jos rahat riittävät, se tai ne, riippuen tilasta, tulee meille kuun lopussa. Vielä pitää pohtia, mihin vanhat viritykset.
Anoppi tarjosi siiderin pitkän kävelyn päälle ja laittoi vielä kassiin kaksi, yksi minulle ja yksi miehelle. Nyt kun lapset nukkuvat, sitä voisi varovaisesti maistella. Anopilla oli myös minulle kiva kesäpaita.
Pitäisi lukea kulttuuriuutisia tarkemmin, tai vaihtaa blogin nimeksi Sarahin napa. Tästä minäminäminäitte-soopasta on jo vähän huono omatunto.
Kulttuuriministeri Tanja Saarela on päättänyt, että Suomen ehdokas vuoden 2011 kulttuuripääkaupungiksi on Turku. Myös Tampere haki ehdokkuutta, mutta ei ollut loppumetreillä kisassa mukana. Mutta mielestäni Turku on hyvä valinta jo pitkän historiansakin tähden.
Samuli Putro oli esiintynyt salanimellä Provinssirockissa akustisesti Zen Cafen biisejä laulaen. Olen katkera, salanimellä tai ei, minä en hurjasta faniudestani huolimatta tunnu pääsevän keikalle ikinä.
Tunnustan sen sitten viimein. Olen fani, vaikka sanassa onkin jotenkin teinikaappimaku.