Ensinnäkin, nyt kun mies on lomalla, olen huomannut hänen pyörittävän aviomiespalvelua. Tiedättehän, sellainen firma joka tekee pieniä miesten töitä maksusta, tosin miehelleni ei kukaan maksa. Pienet palvelukset kuuluvat elämään, teen niitä mielelläni ja miehenkin sopii niitä tehdä, mutta tänään oli vähän rasittava päivä, kun useampi avunpyyntö sattui samalle päivälle, työkaveri soitti (lomalla olevalle) miehelle kotiin ja kyseli jotakin asiaa, toinen työkaveri soitti ja kysyi työasiaa (mikä tietysti miehen työnkuvaan kuuluukin, oli lomalla tai ei), miehen äidin tv hajosi, naapuri pyysi laittamaan kerrossängyn myyntiin tuttavapiirissä ja lupasimme laittaa sen nettiin jne. Mikään näistä ei olisi vähääkään nostanut ärsytyskynnystä, jos emme olisi olleet juuri laittamassa pihaa ja jos ne eivät olisi keskeyttäneet tekemistä vähän väliä ja osuneet kaikki samalle päivälle. Mutta minkäs sille teet, mies on sellainen näppärä ja luonnollisesti minun on jaettava hänet muidenkin kanssa, vaikka kuinka haluaisin loma-aikana  perustaa  hänen kanssaan oman valtion jollekin kaukaiselle saarelle, kun hän viimein on  paikalla eikä koko ajan töissä. Haaveilen lomasta jossain kaukana missä me olisimme me.
Viimeisen puhelun aikana lähdin kiertämään pihan jotta en kiukuttelisi turhasta. Tulin sitten hyvällä tuulella takaisin, kun olin jutellut Janin kanssa. Ja takapihalla oli miehen laittama upouusi nurmikko, joten ei mitään valittamista edes ollutkaan. Pihan siivous kävi sillä lailla voimille, että illan futismatsin aikana nukahdin sohvalle. Mutta pihassa, vaikka se pieni läntti onkin, menikin koko päivä lukuunottamatta aamun kirpparireissua. Ostin kesäpaidan, lapsille kasvovärit ja kirjan, joka jurppi minua lopun päivää. Se oli jokin vikapainos, josta puuttui sivuja välistä, valkoisia sivuja täynnä. Itse en kehtaisi sellaista myydä, ja olisin todella halunnut lukea sen kirjan.
Itse olen yrittänyt upota pääni sisään, kirjoittaakin vähän. Ei ole oikein onnistunut, mutta olen huomannut olevani erittäin hyvä kännykän pasianssissa. :) Nytkin mieltä vaivaa valmis otsikko, jonka sisällönkin tiedän, mutta joka ei taivu nyt lainkaan (muiden) käsitettävään muotoon.