Nuo mainokset blogin yläpalkissa mietityttävät. Miten ne valikoituvat? Minulla siellä lukee juuri tällä hetkellä: Raskaus oireet (kirjoitusvihreen kera), hoito, laihdutus, hmm, en muistakaan mikä se viimeinen oli. Internetwelho kuitenkin erehtyi: en ole raskaana enkä juurikaan tarvitse tietoa raskausoireista. Kun olen raskaana, minun tekee mieli hapankorppuja keskellä yötä, suolakurkkuja perhekoon purkista haarukalla, tai useammalla kympillä salmiakkitankoja. Myös pepperonipitsaan, kolajuomiin, tuplapatukoihin ja salamiin päin on ollut oirehdintaa raskauksien aikoina. Jos siis alan ajatella Tupla-patukoita himoiten ja yökkiä muun suklaan kohdalla, niin siinä on oiretta tarpeeksi.
Internetwelho saattaa myös tietää, että kaikki lukijani ovat geeneiltään jyrsijöitä. Vaivaishiirellä on 3-4 poikuetta vuodessa ja kanin tavat tiedetään.
Laihdutus voisi olla ihan asiallinen linkki. Ehkä se on kaikkitietävän welhon vinkki minulle. On sentään kesävaateaika. Toisaalta, tieto ei vielä tee autuaaksi. Laiskuus vaivaa, ja kun kerran vielä mahdun vaatteisiini niin mikäs siinä.
Mutta tuo hoito. Minulla ei ole Hoitoja. Ehkä tarvitsen hoitoa jossain ylellisessä päälaitoksessa. "Tilaa nyt netistä itsellesi hoito!" "Ei kiitos, minulla on jo vakituinen suhde."
Hei tyttö, tarvitset hoitoa. Hoito ja taas hymyilyttää. Mene hoitoon. Hoitohoitohoito.Japanin matkat nyt puoleen hintaan opiskelijoille. Kielikurssi tekee miehestäsi onnellisen.
Voi luoja. Tarvitsen joko hoitoa tai unta. Uni on hoitoa? En saa kumpaakaan, pitää pakata ja järjestää, siivota ja pyyhkiä pölyä. Huomenna menemme Orivedelle, minä ja läppäri. Menköön muut vaikka baariin, minä menen päähän ja vedän täyteen.
Word-asiakirjan.

Jyrki Vainonen ja Oriveden virvoittavat vedet, here I come. Tehkää minusta viisaampi ja rohkeampi, potkikaa arkoihin paikkoihin. Niin että yöllä kirjoitan perkeleet ja raasteet itsestäni ja tulen tyytyväisenä takaisin.