Väestöliitto ehdottaa, että nuorille jaettaisiin kouluterveydenhuollon kautta ilmaisia kondomeja. Taustalla on huoli nuorten seksuaaliterveydestä.
Asia ei ole tämän ikäisten lasten vanhemmille ajankohtainen, mutta tokihan minulla mielipide on. Ensinnäkin, minua hirvittää ajatus että neljätoistakesäiseni harrastaisi seksiä. Toisekseen, minua hirvittää vielä enemmän ajatus, että neljätoistakesäiseni ei uskaltaisi tai hänellä ei olisi tarpeeksi rahaa ostaa ehkäisyvälineitä ja hän tekisi sen silti.
Minusta tuon ikäiset ovat vielä lapsia. Ei ole hullumpi ajatus suojella lasta vaikka hänen itse valitsemiltaan typeryyksiltä. Toivoisin, että hän voisi valita toisin, mutta tuossa vaiheessa valinta ei ole enää minun. En tiedä, onko se missään vaiheessa, sillä vaikka olen vielä kieltämättä suurin vaikuttaja lasteni elämässä, vaikutusalueeni pienenee huomattavasti tuohon mennessä, ja kasvatuskaan ei pelasta kaikelta. Maailmassa kun on muutakin, joka vaikuttaa nuoreen.

Yskittää. Nenä vuotaa. Kurkku on kipeä. Olen luvannut tehdä viikonlopun aikana kaksi lehtijuttua ja tänään on Viitaa. Ei naurata yhtään.Kun ei tulisi kuumetta. Lucas on tulossa viikonloppuna Aaronin luo yökylään, ja sitä EI peruta. Vielä en ainakaan ole kipeä, vähän käheä vain.