Kävin sitten varaamassa ajan kampaajalle maanantaiksi. Aika pelottavaa, että maanantaina minulla on maksimissaan parisenttiset hiukset. Minulla on ollut rastat jo kaksi vuotta ja ne ovat niin huonossa kunnossa, ettei muu auta. Tykkään niistä ja hurjaa on, että miellän tämän jotenkin myös identiteettikysymykseksi.
Eilen pohdin, kuinka kamalalta mahdan näyttää ilman tätä tukkalaitosta ja juuri silloin telkkariin ilmestyi Suvi-Anne Siimes. Kiitos vastauksesta, valtakunnallinen kanava. Maanantaina näytän sitten siltä.
Loppuviikko menee juttuja kirjoitellessa ja Viitaillessa. Sähköpostiin pitäisi myös kilahtaa piakkoin kutsu johonkin teatteriensi-iltaan, Etta soitteli äsken. En tiedä, koska se on, joten saa nähdä menenkö sinne minä vai Suvi-Anne Siimes.
EDIT: Vilkaisin äkkiä tilastot ja hakusanat. Vielä ei ole varsinaisia herkkupaloja, mutta tänne on tultu mm. paikallislehden toimitussihteerin nimellä, hakulauseilla "kuka tuntee sen Noora menee naimisiin", "ajattelen koko ajan rahaa", ja lastenlaulun Magdaleena perässä.
Mistä vetoa, että ensi viikolla listaan tulee myös Suvi-Anne?