Videotykki jäi tänään auki jonkun ohjelman jälkeen. Sain siis ei-tilaamaani tietoa ohjelmista, jotka sulostuttavat (not) tulevia päiviäni. Reality-tv on katsokaas päivän sana, ja miksikäs ei olisi, koukuttavaa, tuotantoyhtiölle halpaa ja "kukatahansavoiollatähti"- solidaarisuusskenaariota jakelevaa kun on.  Ja osa näistä ohjelmista onkin oikeasti hauskoja, viihdyttäviä ja oikein kivoja, en minä sillä.
Viime aikojen "no tätä ei ainakaan ole vielä tehty"- limppuun ovat lyöneet hampaansa ainakin jonkin kanavan (en nyt muista minkä) ohjelmat nimeltä viimeinen varoitus (joku antaa ystävälleen, poikaystävälleen ultimatumin tyyliin jos et tee sitä, niin minä teen näin- oikea kehityssuunta mille ihmissuhteelle tahansa. Ennakkotiedot kertoivat sarjan alkaessa, että ensimmäisessä osassa joku tyttö uhkasi ajaa tukkansa pois, jos poikaystävä ei polta kaikkia vaatteitaan) ja sitten myös tällainen häiritsevä tekijä, jonka ohjelmatietojen mukaan kyse on tietovisasta, jossa vastaamista vaikeutetaan esimerkiksi chilikastikkeen juomisella. En ole katsonut kumpaakaan, mutta luulin tuon viimeksimainitun olevan jo pohjanoteeraus, kunnes...
TÄTÄ EMME OLE VIELÄ NÄHNEET! Videotykki esitteli minulle siis ohjelman, joka alkaa tänä keväänä.Jutun keskiönä on nuori nainen, joka on menossa naimisiin juhannuksen tienoilla. Kirkko ja hääpaikka on jo varattu, ja vain yksi pikku juttu puuttuu. Se on sulhanen, ja sen pitäisi löytyä telkkariohjelmassa. Hieno homma. Aivan sama, onko parisuhde henkisesti, psyykkisesti, fyysisesti kypsynyt siihen pisteeseen, että avioituminen olisi ajankohtaista (mitä se harvoin tekee muutamassa kuukaudessa, joiden aikana onnellinen morsian tapailee myös muita), tärkeintä on päästä naimisiin. Sillä Noora menee nyt naimisiin. Juhannuksena. Miehen kanssa, jota Noora ei vielä tunne.
Täysin synnitön en ole itsekään. Olemme miehen kanssa olleet kerran yön Helsingissä tuotantoyhtiön laskuun hotellissa. Mies sai farkut, hiustenleikkuun ja yön hotellissa kahden vaimon kanssa. Uutta vaimoa ei illan aikana tarjottu. Niin, ja katson aina Innon. Siinäkin hankitaan vain uusia huonekaluja. I'm a oldfashioned girl.